TRANSPORT SI ACOMODARE

 

Asigurarea detaliilor transportului si acomodarii pentru intalniri de afaceri, evenimente sau conferinte implica multipli furnizori, verificarea diverselor recomandari online si folosirea diferitelor motoare de cautare.

Avand o agentie de turism in-house, suntem specializati in gasirea celor mai avantajoase oferte pentru acomodarea atat a participantilor individuali cat si a grupurilor. Echipa ABplus se va ocupa de rezervarea biletelor de avion, transferul (aeroport-hotel-centru de evenimente) si cazarea participantilor in functie de cerintele si preferintele dumneavoastra.

 

 Descarca oferta de servicii

Portofoliul de clienti pentru care ABplus events a furnizat servicii de transport si acomodare:

Ministerul finantelor publice, Ministerul sanatatii, Ministerul muncii si protectiei sociale, Fundatia centrul de dezvoltare manageriala, Ministerul dezvoltarii regionale si turismului.

Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii