EXPOZITII SI EVENIMENTE

EXPOZITII SI EVENIMENTE ABPLUS EVENTS

ABplus events are un calendar anual de expozitii si evenimente proprii in domeniile agribusiness, educatie - cultura, arhitectura:

Iasi Science Festival (www.sciencefestival.ro),Targul pentru fermieri AGRALIM (www.expoagralim.ro), Food&wine show (www.foodandwineshow.ro), Festivalul Naturii (www.festivalulnaturii.ro), Gala premiilor de excelenta in agricultura pentru regiunea de Nord EST (www.gala.clubulagralim.ro), Intalnirea anuala a Clubului fermierilor Agralim (www.clubulagralim.ro), Concertul anual de muzica clasica in aer liber, CLASIC 300, SHARE - lead architects and contractors.

 

SERVICIILE ABPLUS EVENTS PENTRU ORGANIZAREA DE EXPOZITII SI EVENIMENTE

Expertiza si creativitatea ABplus events va poate ajuta sa obtineti un eveniment memorabil si de succes. 

 Descarca oferta de servicii

Portofoliu de clienti pentru care ABplus events a organizat evenimente si expozitii:

Universitatea de medicina si farmacie "Grigore T. Popa" Iasi, Universitatea tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza' din Iasi

Consiliul national roman al consiliului mondial al energiei (CNR -CME). LDK Consultants, Engineers and Planners, Ministerul muncii, familiei si protectiei sociale

Zeelandia Romania, Municipiul Iasi, Judetul Iasi

Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii