PROFIL

Compania ABplus Events este specializata in crearea, dezvoltarea si organizarea de evenimente de mari dimensiuni, de tip: tirguri, expozitii, conferinte, festivaluri.

ABplus Events este specializata in evenimente pe domeniile: educatie & cultura, arhitectura & constructii, agribusiness.

Din 1997, anul infiintarii companiei, ABplus Events a dezvoltat evenimente publice ample, sub brand propriu.

CAMEX, cel mai notoriu brand, a dezvoltat in 10 ani o retea nationala unica de evenimente dedicate pietei constructiilor, acoperind aproape 50% din piata evenimentelor expozitionale din aceasta industrie.

Expo-conferintele Internationale de Arhitectura (INGLASS, IERIFF, GIS, LAUD), dezvoltate in Romania si Polonia, sunt un alt brand de referinta ale ABplus Events. Initiate în anul 2010, unice prin structura, program si organizare, expoconferintele de arhitectura au reunit pâna în prezent peste 3000 de arhitecti si designeri din Europa, Asia si America, 400 de speakeri, 350 de companii, 220 de parteneri si sponsori, 115 parteneri media.

ABplus events a creat si dezvoltat pentru Municipiul Iasi un eveniment identitar al orasului, Festivalul International al Educatiei - FIE Iasi. Prima editie, FIE 2013, organizata de ABplus Events a inregistrat cifre in premiera pentru un eveniment public iesean: 303 evenimente, 100267 participanti directi, 107 persoane in echipa de organizare, 250 de voluntari.

In 2014, ABplus events a lansat doua noi concepte inovatoare: Iasi Science Festival si Festivalul Naturii.

ABplus Events este un deschizator de drumuri in industria de evenimente din Romania si un important creator de evenimente publice.