STIRI

Arhitectul Dan S. Hanganu, invitat special la Conferinta INGLASS

Arhitectul Dan S. Hanganu, invitat special la Conferinta INGLASS

01/05/2011

230 de arhitecti si invitati din Canada, Luxemburg, Belgia, Germania si Romania au participat pe 12 aprilie la Conferinta Nationala de Arhitectura INGLASS, primul eveniment din Romania dedicat sticlei si aplicatiilor sale in arhitectura.

Conferinta INGLASS 2011 l-a avut ca invitat special pe celebrul arhitect Dan S. Hanganu, care detine peste 45 de premii de excelenta pentru proiectele si lucrarile realizate in strainatate, si pe arhitectul Serban TIGANAS, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania. 

Arhitectul canadian de origine romana Dan S. Hanganu a vorbit la INGLASS despre infatisarile sticlei in proiectele sale arhitecturale ce fac parte din patrimoniul cultural al lumii.

La INGLASS au participat cu pachete de promovare si prezentari 14 companii de top:  Saint-Gobain Glass (Partener Oficial INGLASS 2011), SIKA (Partener INGLASS 2011), Guardian (Partener INGLASS 2011), Bohle, Olin, Glass Expert, MCA, Alukoenigstahl, Dow Corning, Vixo, Gerom, Geze, Electromagnetica, Pin plus Pin. Fotografiile de la eveniment si prezentarile sustinute in cadrul conferintei pot fi vizualizate pe www.ieglass.ro.

INGLASS face parte din seria conferintelor nationale de arhitectura organizate de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania in 2011.