STIRI

Star arhitect Massimiliano Fuksas, Invitat Special la Expo conferința RIFF Varșovia

12/08/2015

Star arhitect Massimiliano Fuksas, invitat Special la Expo conferința RIFF Varșovia

 

Invitații speciali ai Expo conferinței de arhitectură RIFF organizată de ABplus Events și fundația culturală PRO EVENT pe 12 octombrie 2015, în Varșovia, sunt star arhitectul italian de origine lituaniană Massimiliano Fuksas și Doriana Fuksas.

Fondatorii Studio Fuksas, unul dintre cele mai remarcabile birouri de arhitectură la nivel internațional, vor susține o prezentare la Expo conferința RIFF Varșovia despre cele mai recente proiecte realizate.Fuksas deține birouri de arhitectură în mai multe oraşe europene, după studioul înființat în Roma în 1967, au urmat birourile din Paris, China, Viena și Frankfurt.

Fuksas reprezintă un nume devenit reper teoretic şi conceptual al arhitecturii contemporane.  Recent, în lista numeroaselor premii deținute de arhitectul italian s-a adăugat premiul din 2015 , IAA “Grand Prix- Crystal Globe”, premiu acordat o dată la trei ani de International Academy of Architecture din Sofia, pentru o contribuție substanțială la dezvoltarea arhitecturii contemporane la nivel teoretic și conceptual și la nivel practic. Urmăriți cele mai noi informații despre RIFF Varșovia pe site-ul evenimentului www.ieriff.eu