STIRI

GIS Varsovia, prima intalnire a arhitectilor polonezi in 2015, organizata de ABplus events

13/01/2015

GIS Varșovia, prima întâlnire a arhitecților polonezi în 2015, organizată de ABplus events

GIS Varșovia continuă pe 5 februarie 2015 seria expoconferințelor internaționale de arhitectură organizate de ABplus Events și Asociația Arhitecților Polonezi SARP. Peste 250 de arhitecți din 12 regiuni ale Poloniei vor participa la evenimentul de la Radisson Blu Centrum Hotel din Varșovia.

Tematica GIS este arhitectura de interior și design-ul de interior, cu aplicații în proiecte având ca focus: birouri, clădiri publice, hoteluri, restaurante, Sport & Wellness, ansambluri rezidențiale.

Vor susține prezentări 12 speakeri invitați din Portugalia, Austria, Spania, Singapore, Suedia, Norvegia și Polonia, câștigători ai celor mai recente premii la competiții internaționale cu tematica arhitectură de interior și design interior.

Nini ANDRADE SILVA, unul dintre cei mai apreciați și premiați arhitecți de interior ai momentului, creatoarea unei colecții speciale de scaune inspirate de Cristiano Ronaldo, modelul “CR7 Chaise-Longue”, participă la Expoconferința Internațională de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier și Iluminat GIS Varșovia.

Printre invitații acestei ediții se numără și Johannes BAAR-BAARENFELS, câștigătorul secțiunii “New and Old” la World Architecture Festival Singapore 2013; Cristian Santandreu UTERMARK, autorul singurului proiect european premiat în 2014 în Statele Unite de către International Interior Design Association IIDA; Erik Nissen JOHANSEN, autorul a unuia dintre cele mai frumoase restaurantele din lume, în top 10 la nivel mondial pentru calitatea design-ului și a interioarelor, “Le Pain Francais sur LAvenue” din Suedia.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul http://warsaw.iegis.eu/