STIRI

AGRALIM, un eveniment spectaculos

23/09/2015

AGRALIM, o producție de eveniment spectaculoasa

Tot mai multi fermieri se indentifica cu acest targ pe care il descriu si il apreciaza ca fiind o manifestare constanta in viața lor, un  „eveniment al fermierilor”.

Expozitia in camp, pe o suprafata de 10 hectare, spectacolele de tehnica agrara realizate în cele 6 zone de demonstratii live ale utilajelor agricole, prezentarile de loturi pentru principalele culturi agricole, care au dat ocazia fermierilor sa cunoasca noile evolutii in genetica, sesiunile de drive test in poligon cu tractoare de pana la 100 CP, Forumul Agricol al regiunii de Nord-Est, intalnirile cu reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si cu marii fermieri au fost doar cateva dintre aspectele importante ale editiei din acest an.

AGRALIM, targul de traditie din Regiunea de Nord – Est dedicat fermierilor, producatorilor, antreprenorilor, cercetarilor si specialistilor din domeniul agricol, s-a desfasurat în acest an, în perioada 3-6 septembrie, la Ferma Ezareni-Statiunea didactica a USAMV Iasi.

Cea de-a saptea editie a evenimentului organizat de ABplus Events si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iasi a gazduit producatori, furnizori si dealeri autorizati din 8 tari: Italia, Germania, Olanda, Ungaria, Spania, Danemarca, SUA si Romania, trendul fiind crescator, cu 30% mai multe companii participante fata de editia precedenta, in total 150 de expozanti care au prezentat tehnica agricola performanta, produse si solutii complete pentru ferme.

Se remarca prezenta in mod traditional la AGRALIM a marilor fermieri, 90% dintre fermierii cu peste 3000 de hectare din regiune au vizitat AGRALIM editia 2015, in perioada 3-6 septembrie.

Ca si noutate, avand in vedere in permanenta dezvoltarea si cresterea gradului de specializare a manifestarilor profesionale din sectorul agribusiness, ABplus Events anunta in calendarul de evenimente pentru 2016 un nou eveniment dedicat sectorului horticol. Evenimentele profesionale dedicate fermierilor organizate de divizia Agribusiness a ABplus Events beneficiaza de intreaga expertiza dobandita in cei 18 ani de activitate ai companiei, lider pe piata organizarii de trade show-uri si evenimente business to business si creator al unor branduri cu notorietate pe plan national si international.